Schoolklassen inschrijven

De workshops Lot en Kinderrechten voor groep 6, 7 en 8 van Funderend Onderwijs zijn in voorbereiding voor het 2024. U kunt wel al naar de docententraining op maandag middag 20 november 2023 waarin u zelf leert om met uw leerlingen kinderrechten aan de orde te stellen in uw klas. Het lesmateriaal is zowel Nederlands- als Papiamentstalig.

Medialab met workshops Kinderrechten On the Go.  Met de nieuwe workshops over Kinderrechten, komen wij vanaf februari 2024 naar jullie klas toe. Via een digitale les met daarin filmpjes en een quiz, leren de leerlingen Lot kennen. Daarna gaan we in groepjes theater maken! In deze les staat een Kinderrecht centraal. De leerkracht ontvangt een handleiding, waarin staat hoe zij/hij deze les kan gebruiken bij het vak Burgerschap. De leerlingen krijgen een werkblad en elke klas ontvangt een mooi boek over Lot, geschreven door Herman van Veen.

Wil je een van onze mediadocenten een ochtend ontvangen voor deze workshop in jouw klas? Schrijf je in, dan komen we naar je toe. De workshop is van 8.30 – 11.30. De inschrijving wordt medio januari 2024 online geplaatst.

Hallo! Ik ben Lot. Mijn vader komt uit Curaçao en is vrachtpiloot. Mijn moeder komt uit Nederland en is juf.  Mijn ouders zijn gescheiden. Soms mag ik met mijn vader mee op reis. Dan ontmoet ik kinderen uit de hele wereld. Zij vertellen mij grappige, mooie en nare verhalen. Ik maak filmpjes van ze met mijn telefoon over wat kinderen over de hele wereld allemaal meemaken. Het gaat dan altijd over kinderrechten.

Medialab On the Go is een samenwerkingsproject van Stichting de Cultuur KameleonChildrens Museum Curaçao en de Lots Foundation.

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van toekomstig aanbod, schrijf u in voor onze nieuwsbrief. 

Schrijf uw klas hieronder in op de gewenste datum


Geen Evenementen

ontwikkeling door Accent Interactive