Media Workshops

Media workshops

Overzicht media workshops

Media workshops

In het Medialab in de Biblioteka Nashional Kòrsou kunnen leerlingen in schoolverband media workshops volgen! Er is weinig of geen voorkennis voor nodig. Tijdens de media workshop wordt iedereen meegenomen in de praktijk van het onderwerp. Stap voor stap leer je over social media, wat je wel en niet moet doen op internet of  maken we een animatie, game, filmpje, weblog of andere eindproducten. Er zijn speciale workshop voor docenten en studenten van de LOFO. Iedere workshop duurt ongeveer 3 uur en sluit af met een (gezamenlijk) digitaal eindproduct.

Tijdens de workshops krijgt iedereen een korte lesinhoud op papier en een werkblad. Aan het eind van de workshop wordt een certificaat ter beschikking gesteld. Het lesmateriaal wordt aangeboden in het Nederlands en soms is er ook een Engelse versie beschikbaar. De docenten zijn Nederlandstalig maar sommigen kunnen ook lesgeven in het Papiaments of Engels.

Op dit moment heeft het Medialab geen aanbod voor schoolklassen. Wij hopen weer met nieuw aanbod te komen in het nieuwe schooljaar 2017-18. Wel worden er nascholingscursussen voor leerkrachten en docenten gegeven na schooltijd. Wilt u hieraan deelnemen?  Neem hiervoor contact op met uw eigen schoolbestuur en/of Bureau Nascholing.

Powered by Events Manager

ontwikkeling door Accent Interactive