Wil jij ook leren Programmeren? VOL

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 01/06/2015
08:30 - 11:30

Locatie
Biblioteka Nashonal Kòrsou

Categorieën

Aantal plaatsen vrij
Er zijn 0 plaatsen van de 1 beschikbaar.


Wil jij ook leren Programmeren? 

Zou jij ook wel eens willen leren hoe je een computer kan leren programmeren. In deze workshop van drie uur krijg je eerst een les unplugged. Dit is programmeren zonder dat je daar een computer voor nodig hebt. Hierna gaan we aan de slag met een van de vele online tools of apps op een iPad. Je kunt er thuis eenvoudig mee verder gaan omdat alle tools ook op www.codekinderen.nl staan

Duur van de workshop 3 uur
De workshop is voor alle leeftijden vanaf 8-15 jaar
Workshopdocent Pauline Maas
Voertaal Nederlands en/of Engels

Pauline Maas

Pauline Maas verzorgt sinds 10 jaar lezingen op het gebied van mediawijsheid. Ze komt oorspronkelijk uit de informatica en is moeder van 4 puber kinderen. Ze is auteur van het boek GameMaker4School waarin kinderen zelf computerspelletjes kunnen maken en ze heeft het internetkwartet en het internetmemorie spel ontwikkeld waarin ze kinderen en jongeren laat nadenken over hun internetgedrag. Voor meer informatie (www.4pip.nl). Tevens heeft ze de website codekinderen.nl gemaakt voor Kennisnet waar kinderen kunnen leren programmeren.

Pauline Maas staat 1 dag in de week zelf voor de klas in het  VSO (speciaal onderwijs) daar geeft ze mediawijsheid en ict.

https://www.4pip.nl/4pip_pauline_maas.html

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.

ontwikkeling door Accent Interactive