Nascholing VO-Content voor docenten VO

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 25/10/2017 - 09/12/2017
14:30 - 16:30

Locatie
Biblioteka Nashonal Kòrsou

Categorieën

Aantal plaatsen vrij
Er zijn 0 plaatsen van de 0 beschikbaar.


Lesgeven met Stercollecties van VO-content geeft je als docent alle ruimte om de lessen naar wens vorm te geven. Het digitale leermateriaal is naar eigen inzicht in te zetten, te combineren en aan te vullen. De Stercollecties zijn daardoor goed te gebruiken als aanvulling op bestaand leermateriaal. Of vormen een goede basis om een methode te vervangen.

Docentenmateriaal

Van elke Stercollectie is apart docentenmateriaal beschikbaar. Dit materiaal bestaat uit handleidingen, extra oefenmateriaal en toetsmateriaal. In de docentenhandleiding lees je ook hoe de kerndoelen, eindtermen en referentiekaders worden gedekt.

 De digitale leerlijnen zelf arrangeren

Een Stercollectie biedt een betrouwbare, complete basis van kerndoelen en eindtermen. Het digitale leermateriaal bestaat uit bouwstenen die je naar eigen inzicht kunt aanpassen. Daardoor kun je als docent doen wat je normaal ook doet: de lesstof in stukjes verdelen en op een volgorde zetten die past bij jouw manier van lesgeven en het niveau van de leerlingen. Lees meer over arrangeren.

Het Medialab verzorgt een training van 5 workshops voor VO in het Medialab Curaçao in de bibliotheek Biblioteka Nashonal Kòrsou aan de Abraham Mendez Chumaceiro Boulevard 17.

De workshops zijn op woensdagmiddag van 14:30 – 16:30 uur vanaf woensdag 25 oktober 2017. Inschrijvingen lopen via uw schooldirectie en Bureau Nascholing.

Contact: Bureau Nascholing: sharine.m.martina@gmail.com,  s.panjab@bureaunascholing.cw, voor VO van RKCS: m.rafael@rkcs.org.

ontwikkeling door Accent Interactive