En ben jij wel MediaWijs? VOL

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 24/06/2015
08:30 - 11:30

Locatie
Biblioteka Nashonal Kòrsou

Categorieën

Aantal plaatsen vrij
Er zijn 0 plaatsen van de 1 beschikbaar.


En ben jij wel MediaWijs?

Heb jij je zelf wel eens opgezocht op Google. Wat kwam je tegen? Weet je dat Google nooit vergeet. En welke profiel foto zou jij gebruiken. En waarom? En wat is nu een goed wachtwoord? Hoe vaak wijzig jij dat nu? En wat voor leuke dingen doe jij op de computer? Heb je zelf wel een filmpjes gemaakt? Of kijk je ze alleen maar.

In deze drie uur durende workshop leer je van alles over hoe je mediawijs op het internet rond kunt struinen. Afhankelijk van de leeftijd gaan we na een presentatie een memorie spelen, meme’s maken of en 5 shofts filmpje maken.

Duur van de workshop 3 uur
De workshop is voor alle leeftijden vanaf 8-15 jaar
Workshopdocent Pauline Maas
Voertaal Nederlands en/of Engels

Pauline Maas

Pauline Maas verzorgt sinds 10 jaar lezingen op het gebied van mediawijsheid. Ze komt oorspronkelijk uit de informatica en is moeder van 4 puber kinderen. Ze is auteur van het boek GameMaker4School waarin kinderen zelf computerspelletjes kunnen maken en ze heeft het internetkwartet en het internetmemorie spel ontwikkeld waarin ze kinderen en jongeren laat nadenken over hun internetgedrag. Voor meer informatie (www.4pip.nl). Tevens heeft ze de website codekinderen.nl gemaakt voor Kennisnet waar kinderen kunnen leren programmeren.

Pauline Maas staat 1 dag in de week zelf voor de klas in het  VSO (speciaal onderwijs) daar geeft ze mediawijsheid en ict.

https://www.4pip.nl/4pip_pauline_maas.html

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.

ontwikkeling door Accent Interactive