Workshop Wepboeken voor ouders en opvoeders VOL

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Datum(s) - 07/11/2015
09:00 - 11:30

Locatie
Biblioteka Nashonal Kòrsou

Categorieën

Aantal plaatsen vrij
Er zijn 0 plaatsen van de 21 beschikbaar.


Deze workshop is gericht op ouders en opvoeders. Je leert hoe je met het gebruik van digitale (prenten)boeken, de taalvaardigheid van  kinderen kan vergroten.

Wepboeken zijn gedigitaliseerde prentenboeken. In deze workshop leer je de voordelen van digitale prentenboeken kennen en ontvang je na afloop een pakket Wepboeken. Dit pakket bevat 20 digitale boeken. Ook is er een print toegevoegd waarop de teksten uit de boeken zijn vertaald in het Papiaments.

Tevens leer je in deze workshop hoe digitale beeldverhalen (bijvoorbeeld, strips, prentenboeken, fotoverhalen etc.) gemaakt kunnen worden met behulp van Powerpoint.

Je gaat zelf  een boek maken met tekeningen, plaatjes of  foto’s over een onderwerp waarvan jij weet dat dat je kind interesseert.

Maar je kan ook een bestaand prentenboek aanpassen. Dan maken we foto’s van de prenten uit het boek, zetten deze in Poewerpoint en spreken dan het boek in in het Nederlands of Papiaments.

Docent: Yvonne Willemsen

Kosten voor deze workshop zijn 10 gulden pp

Wanneer je je als ouder of opvoeder opgeeft, geef dan aan op het inschrijfformulier in welke groep van welke school jouw kind zit. Bij vragen: info@medialabcuracao.com

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.

ontwikkeling door Accent Interactive