10 tools om te gebruiken in je lessen. VOL!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Datum(s) - 15/06/2015
14:00 - 17:00

Locatie
Biblioteka Nashonal Kòrsou

Categorieën

Aantal plaatsen vrij
Er zijn 0 plaatsen van de 18 beschikbaar.


10 tools om te gebruiken in je lessen

In deze workshop behandelen we 10 verschillende tools die je tijdens je lessen kunt inzetten. Met z’n allen online brainstormen of een mindmap maken bijvoorbeeld. Kennis toetsen met een competitie-element. Of meningen op stellingen inventariseren. Pauline kan vertellen en laten zien wat je ermee kunt, maar veel leuker is het om er als deelnemer zelf mee aan de slag te gaan. Er zijn pc’s aanwezig maar je kunt natuurlijk ook je eigen Tablet of PC meenemen.

Duur van de workshop 3 uur
Workshop is geschikt voor docenten en studenten van de LOFO

Docent Pauline Maas

Voertaal Nederlands en/of Engels

 

Pauline Maas

Pauline Maas verzorgt sinds 10 jaar lezingen op het gebied van mediawijsheid. Ze komt oorspronkelijk uit de informatica en is moeder van 4 puber kinderen. Ze is auteur van het boek GameMaker4School waarin kinderen zelf computerspelletjes kunnen maken en ze heeft het internetkwartet en het internetmemorie spel ontwikkeld waarin ze kinderen en jongeren laat nadenken over hun internetgedrag. Voor meer informatie (www.4pip.nl). Tevens heeft ze de website codekinderen.nl gemaakt voor Kennisnet waar kinderen kunnen leren programmeren.

Pauline Maas staat 1 dag in de week zelf voor de klas in het  VSO (speciaal onderwijs) daar geeft ze mediawijsheid en ict.

https://www.4pip.nl/4pip_pauline_maas.html

 

 

Inschrijven

Dit evenement is volgeboekt.

ontwikkeling door Accent Interactive